Запрошуємо до участі в освітньому курсі з соціально відповідального блогінгу для молоді «МOLOблогерстVO!»

Запрошуємо активну молодь, яка має багато класних ідей для реалізації у своїй громаді, долучитися до освітнього курсу з соціально відповідального блогінгу для молоді «МOLOблогерстVO!», який реалізується UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні.
Учасників курсу очікують онлайн зустрічі з відомими українськими блогерами та експертами, які знають як розповісти власну історію про важливе цікаво та готові навчити «запакувати» власний блог професійно і за останніми світовими трендами.
В рамках курсу на вас чекають надзвичайно інтенсивні, цікаві та корисні два тижні, протягом яких ви приєднаєтесь до закритих прямих ефірів з відомими українськими блогерами, навчитеся просувати соціально важливі теми і дізнаєштеся, як прокачати власний блог до небачених раніше висот, а також потрапите до ексклюзивного чату в Телеграмі з прямими ефірами від улюблених блогерів.
Також на вас очікують нові челенджі та скіли щодня, насичена програма про все в блогінгу на різних платформах: від контент-плану, корисних застосунків для крутих віжуалів та лайфхаків зі сторітеллінгу, до фактчекінгу, порад з фотографії, естетики блогу і монетизації та все про світові тренди і соціально відповідальний блогінг.
А для найактивніших учасників – можливість зустрітись та поспілкуватись з топовими блогерами офлайн!
Для реєстрації у відборі необхідно:
1.Заповнити анкету https://forms.gle/QsecPXifrTsZgMQV9
2.Записати коротке відео-візитку в форматі сторіс і тегнути профіль @molobloggerstvo в Інстраграмі.
3.Підписатися, слідкувати за оновленнями та чекати відповіді.

Подробиці на сайті: ukraine.unfpa.org