Про проведення обласної учнівської науково-практичної конференції Харківського територіального відділення Малої академії наук України в 2017/2018 навчальному році

18 листопада 2017 року відповідно плану роботи Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації на 2017 рік Комунальним закладом «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» буде проведено обласну учнівську науково-практичну конференцію Харківського територіального відділення Малої академії наук України за секціями «Історичне краєзнавство», «Екологія», «Фізика», «Інформаційні технології», «Іноземні мови», «Літературна творчість».

До участі в заході запрошуються учні (вихованці) 6-11-х класів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, які активно займаються науково-дослідницькою діяльністю.

Прийом заявок та матеріалів здійснюється
до 6 листопада 2017 року. На підставі поданих матеріалів буде проведено відбір учасників Конференції. Список учасників буде оприлюднено до 13 листопада 2017 року на сайті khom.org.ua.

Інформація про умови проведення Конференції, тематика робіт, зразки оформлення матеріалів розміщені на сайті khom.org.ua (розділ «Заходи з учнівською молоддю»).