Про проведення І (обласного) етапу ХІІ Всеукраїнської науково-технічної виставки-конкурсу молодіжних інноваційних проєктів «Майбутнє України»

У вересні – жовтні 2021 року Комунальним закладом «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» буде проведено І (обласний) етап ХІІ Всеукраїнської науково-технічної виставки-конкурсу молодіжних інноваційних проєктів «Майбутнє України» (лист Міністерства освіти і науки України від 19.07.2021 № 4/644-21).
Виставка проводиться в таких номінаціях: електроніка та приладобудування; матеріалознавство та перспективні технології; машинобудування; інформаційно-телекомунікаційні системи та технології;
екологія та ресурсозбереження; технічна творчість та винахідництво; робототехніка та робототехнічні системи.
До участі в заході запрошуються здобувачі освіти 8-11-х класів закладів загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти та студенти закладів передвищої освіти віком до 18 років включно.
Для участі в І (обласному) етапі Виставки необхідно до 14 вересня 2021 року надіслати письмову заявку, тези інноваційного науково-дослідницького проєкту та фото демонстраційної моделі або макета (за наявності) на паперових і електронних носіях на поштову адресу Комунального закладу «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» Харківської обласної ради» (вул. Скрипника, 14, м. Харків, 61057, із позначкою на конверті «Виставка»).
Журі І (обласного) етапу визначить у кожній номінації по одному переможцю, які будуть запрошені до участі у ІІ (всеукраїнському) етапі Виставки.
Умови участі у заході, орієнтовна тематика проєктів, форма заявки розміщені на сайтах: www.man.gov.ua ; khom.org.ua (розділ «Заходи з учнівською молоддю»).