Про проведення VІІ Обласної учнівської науково-практичної конференції Харківського територіального відділення Малої академії наук України


19 листопада 2022 року в режимі онлайн Комунальним закладом «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» буде проведено VІІ Обласну учнівську науково-практичну конференцію Харківського територіального відділення Малої академії наук України, присвячену 300-річчю від дня народження Г.С. Сковороди (підпункт 4.1.2 пункту 4.1 розділу 4 Плану роботи Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації на 2022 рік).
Програмою заходу передбачено:
9.30 – 10.00 – реєстрація учасників;
10.00 – 15.00 – робота секцій «Історичне краєзнавство», «Екологія», «Фізика і астрономія», «Інформаційні технології», «Англійська мова», «Літературна творчість», «Педагогіка».
До участі в конференції запрошуються здобувачі освіти 6-11-х класів закладів загальної середньої та позашкільної освіти, які активно займаються науково-дослідницькою діяльністю.
Реєстрація заявок та матеріалів здійснюється до 07 листопада в онлайн формі за посиланням: https://forms.gle/8Li7U3peSk9HzUPo8 На підставі поданих матеріалів буде проведено відбірковий тур. Список учасників буде оприлюднено до 14 листопада на сайті khom.org.ua.
Інформація про умови проведення конференції, тематика робіт, зразки оформлення матеріалів розміщені на сайті khom.org.ua (розділ «Заходи з учнівською молоддю»).