Про підписання двосторонньої угоди про співробітництво між Комунальним закладом «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» та Харківським національним університетом радіоелектроніки

1 лютого 2024 року відбулося урочисте підписання двосторонньої угоди про співробітництво між Комунальним закладом «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» та Харківським національним університетом радіоелектроніки.
Партнерство між закладами має довгу та успішну історію. Пролонгація угоди передбачає ще глибшу взаємодію в різних напрямах освітньої та наукової діяльності. Одним з ключових аспектів є спільна реалізація науково-дослідницьких заходів, спільне проведення конференцій, семінарів, інших ініціатив, які сприятимуть обміну знаннями та дослідницькими ідеями між юними науковцями й досвідченими фахівцями. Це, у свою чергу, допоможе розширити можливості щодо популяризації науки серед учнівської молоді Харківщини.
Співпраця має на меті підтримку розвитку інтегрованих наукових програм і проєктів, спільних досліджень та обміну інтелектуальними ресурсами. Це сприятиме активнішому розвитку освітніх та наукових можливостей Харківської обласної МАН.
Угода створює платформу для глибокої та тривалої взаємодії, спрямованої на спільне досягнення наукових, освітніх та творчих цілей. Крім того, в межах цього договору фахівці університету радіоелектроніки будуть залучатися до роботи в структурі наукових відділень та секцій на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.