Про підписання двосторонньої угоди про співробітництво між Комунальним закладом «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» та Національним аерокосмічним університетом імені М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут»

30 жовтня 2023 року відбулось урочисте підписання двосторонньої угоди про співробітництво між Комунальним закладом «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» та Національним аерокосмічним університетом імені М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут».
Ця угода ставить перед собою завдання розвитку наукової співпраці та партнерства між обома установами для сприяння науковому прогресу, обміну знаннями та досвідом, а також створення сучасних інноваційних технологій.
Основні положення цієї угоди передбачають спільні наукові заходи, які здійснюватимуться на основі взаємодії між КЗ «Харківська обласна МАН» та НАУ М.Є. Жуковського «ХАІ». Ці заходи включатимуть у себе спільні дослідницькі проєкти, що надають юним науковцям можливість разом працювати над важливими науковими завданнями.
Додатково угода передбачає організацію різноманітних заходів, таких як семінари, конференції, симпозіуми та інші наукові події. Ці заходи стануть платформою для активного обміну досвідом між викладачами обох установ. Вони сприятимуть обговоренню актуальних питань, спільному вирішенню викликів та науковому прогресу.
Підписання угоди про співробітництво є важливим кроком, що надалі зміцнюватиме партнерство між Харківською обласною МАН та Харківським авіаційним інститутом, сприятиме зростанню наукових досягнень та створенню інновацій, що, у свою чергу, позитивно вплине на розвиток сучасної науки та технологій.