Про підписання двосторонньої угоди про співробітництво між Комунальним закладом «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» та Харківським національним педагогічним університетом імені Г.С. Сковороди

1 листопада 2023 року відбулося урочисте підписання двосторонньої угоди про співробітництво між Комунальним закладом «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» та Харківським національним педагогічним університетом імені Г.С. Сковороди.
Договір про співпрацю створюватиме міцні зв’язки між педагогічним університетом та закладом позашкільної освіти, спрямовані на спільне здійснення досліджень, організацію освітніх заходів і обмін досвідом. У межах підписаної угоди слухачі Харківської обласної Малої академії наук отримають доступ до ресурсів та можливостей наукової установи, що сприятиме розвитку наукових відкриттів та підвищенню якості освіти в регіоні.
Підписання цієї угоди дозволить розширити можливості популяризації науки серед молоді, збільшити кількість та якість робіт, які представлятимуть учні Харківської області на ІІ (обласному) та ІІІ (фінальному) етапах Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, інших заходах всеукраїнського та міжнародного рівнів.