Про підписання двосторонньої угоди про співробітництво між Комунальним закладом «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» та Харківським національним університетом імені В.Н. Каразіна

2 листопада 2023 року відбулося урочисте підписання двосторонньої угоди про співробітництво між Комунальним закладом «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» та Харківським національним університетом імені В.Н. Каразіна.
Харківська обласна Мала академія наук співпрацює з Каразінським університетом уже багато років, а саме з початку свого заснування – з 1995 року. Провідні фахівці університету залучаються до пропедевтичної, науково-методичної та профорієнтаційної роботи в гуртках Харківської обласної МАН, працюють членами журі в структурі наукових відділень та секцій на ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, надають якісну методичну й наукову підтримку учасникам ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН.
Підписання цієї угоди сприятиме розширенню можливостей популяризації науки серед обдарованої учнівської молоді, дозволить збільшити кількість та якість робіт, які представлятимуть учні Харківської області на обласному та фінальному етапах Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України та інших масових заходах та інтелектуальних змаганнях всеукраїнського та міжнародного рівнів.