Про підписання двосторонньої угоди про співробітництво між Комунальним закладом «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» та Харківським національним університетом міського господарства імені О.М. Бекетова

1 грудня 2023 року відбулося урочисте підписання двосторонньої угоди про співробітництво між Комунальним закладом «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» та Харківським національним університетом міського господарства імені О.М. Бекетова.
Партнерство між закладами триває 10 років. Пролонгація угоди про співпрацю передбачає поглиблення взаємодії в різних напрямах діяльності.
Одним із головних аспектів є спільне проведення науково-дослідницьких заходів, конференцій, семінарів та інших подій, які будуть сприяти обміну знаннями й науковими відкриттями, що, у свою чергу, розширить можливості щодо популяризації науки серед учнівської молоді Харківщини.
Співробітництво орієнтоване на сприяння розвитку інтегрованих наукових програм та проєктів, спільних досліджень та обміну інтелектуальними ресурсами, що дозволить активніше розвивати освітні та наукові можливості Харківської обласної МАН.
Загалом угода створює платформу для глибокої та довгострокової співпраці, спрямованої на спільне досягнення наукових, освітніх та творчих цілей.
Також у рамках підписаного договору фахівці університету міського господарства залучатимуться до роботи у структурі наукових відділень та секцій на ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.