Про підсумки проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України 12 та 13 лютого 2022 року

12 та 13 лютого 2022 року в режимі онлайн відбулися постерний захист та наукова конференція в межах ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН України.
Протягом двох днів всі заявлені 111 учасників конкурсу захищали науково-дослідницькі проєкти у наукових відділеннях мовознавства (секція «Англійська мова»), хімії та біології (секції: «Медицина», «Зоологія», «Біологія людини»), літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства (секції: «Літературна творчість», «Мистецтвознавство», «Фольклористика»), наук про Землю (секція «Геоінформаційні системи та дистанційне зондування Землі»).
Під час виступів та їх обговорення учасники постерного захисту та наукової конференції поспілкувалися з однодумцями, поділися результатами власних досліджень, отримали корисні поради досвідчених науковців.
Також під час оцінювання науково-дослідницьких проєктів ураховано їх актуальність та практичне значення, творчий підхід та самостійність у виконанні, системність і повноту розкриття теми, чіткість та логічність викладення матеріалу.
Результати конкурсу-захисту (підсумкові протоколи) будуть розміщені на сайтах Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Комунального закладу «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» (розділ «Конкурс-захист МАН», «Підсумки»).