Про підсумки проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України 22 та 23 січня 2022 року

22 та 23 січня 2022 року на базі Комунального закладу «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради відбулися постерний захист та наукова конференція в межах ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.
Протягом двох днів 82 учасники конкурсу захищали науково-дослідницькі проєкти у наукових відділеннях історії (секція «Етнологія»), мовознавства (секції «Українська мова», «Російська мова»), комп’ютерних наук (секції «Комп’ютерні системи та мережі», «Технології програмування», Internet-технології та WEB дизайн», «Мультимедійні системи, навчальні та ігрові програми», «Кібербезпека», «Інформаційні системи, бази даних та системи штучного інтелекту»).
З поважних причин були відсутні Дяченко Ангеліна, учениця 10 класу Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 153 Харківської міської ради Харківської області, та Забийворота Софія, учениця 11 класу Харківської гімназії № 34 Харківської міської ради Харківської області.
Під час виступів та їх обговорення учасники постерного захисту та наукової конференції поспілкувалися з однодумцями, поділися результатами власних досліджень, отримали корисні поради досвідчених науковців.
Також під час оцінювання науково-дослідницьких проєктів ураховано їх актуальність та практичне значення, творчий підхід та самостійність у виконанні, системність і повноту розкриття теми, чіткість та логічність викладення матеріалу.
Результати конкурсу-захисту (підсумкові протоколи) будуть розміщені на сайтах Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Комунального закладу «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» (розділ «Конкурс-захист МАН», «Підсумки»).