Про результати участі вихованки Комунального закладу «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» у Міжнародній виставці винаходів та інновацій

11 та 12 травня 2022 року у місті Катовіце (Польська Республіка) у дистанційному режимі відбулась Міжнародна виставка винаходів та інновацій (International Invention and Innovation Show INTARG 2022).
Міжнародна виставка винаходів та інновацій INTARG – це мережева платформа для просування інноваційних продуктів, технологій та послуг з різних галузей і сфер.
Юні дослідники із 32 країн презентували власні актуальні винаходи та інноваційні продукти у галузях медицини, охорони здоров’я, безпеки, IT та побутових винаходів.
За результатами участі у Міжнародній виставці вихованка гуртка «Сучасна географія» (керівник – Яковчук О.В.) Горішня Катерина, учениця 11 класу Харківського ліцею № 149 Харківської міської ради Харківської області із проєктом «Аналіз функціонування інноваційних технологічних парків у географічному просторі» здобула Срібну медаль.
Вітаємо наших вихованку та її наукового керівника з вдалим виступом на престижній Міжнародній виставці!