Про результати участі в Міжнародному конкурсі інновацій «PRIX EIFFEL»


15 листопада 2022 року відбувся Міжнародний конкурс інновацій «PRIX EIFFEL» у межах Міжнародної виставки «Глобальні індустрії». Цей конкурс ‒ один із головних світових заходів, пов’язаних з інноваціями, який проводять на честь відомого інженера Гюстава Ейфеля.
Одним із переможців конкурсу став Бакланов Олексій, випускник гуртка «Основи сучасного програмування» Комунального закладу «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» (керівник – Колгатін О.Г.), який зараз є студентом Харківського національного університету радіоелектроніки.
Олексій створив навчальну гру «Боротьба з комп’ютерними вірусами» у 2-D середовищі, з якою посів ІІІ місце в секції «Мультимедійні системи, навчальні та ігрові програми» у фіналі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН України у 2022 році. Особливістю його розробки було створення програмного навчального продукту, який може продемонструвати процес знешкодження вірусу, ознайомити користувача з поширеними комп’ютерними загрозами та зацікавити його до подальшого вивчення матеріалу з цієї теми.
За підсумками конкурсу робота Бакланова Олексія була відзначена журі та здобула бронзову нагороду!
Вітаємо переможця та його наукового керівника!