Про результати участі у Міжнародній науково-практичній конференції «Відновлювальна енергетика та енергоефективність у XXI столітті»


З 18 по 19 травня 2023 року в режимі онлайн відбулася XXIV Міжнародна науково-практична конференція «Відновлювальна енергетика та енергоефективність у XXI столітті» присвячена 125-річному ювілею Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».
Захід проходив за підтримки Національної академії наук України, Громадської спілки «Енергетична асоціація «Українська воднева рада», Представництва Польської академії наук у м. Київ, Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України, науково-технічної спілки енергетиків та електротехніків України.
З доповідями на конференції виступили більше 200 здобувачів освіти, науковців, спеціалістів в галузі енергетики. Комунальний заклад «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» представляли: Чичигін Іван, вихованець гуртка «Конструювання електронних приладів» (керівник Лавров В.Д.), учень 10 класу Харківської загальноосвітньої школи № 150 Харківської міської ради Харківської області, який з доповіддю «Електроенергетична установка на базі термоелектричних модулів Пельтьє»; Васильєв Володимир, вихованець гуртка «Науково-дослідницька діяльність в галузі технічних та точних наук» (керівник Дзюбенко О.А.), учень 10 класу Комунального закладу «Харківський науковий ліцей ˮОбдарованістьˮ» Харківської обласної ради з темою «Сонячний трекер для підвищення ефективності сонячної електростанції».
За підсумками участі у конференції наші вихованці отримали сертифікати.