Про участь вихованців гуртків закладу в інтерактивній виставці «120 років неба…», присвяченій 120-річчю першого польоту літака братів Райт

16 грудня 2023 року в приміщенні ТРЦ «Нікольський» Національний аерокосмічний університет імені М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут» організував інтерактивну виставку «120 років неба…», яка була
присвячена відзначенню 120-річчя першого польоту братів Райт.
На виставці представили цікаву експозицію експонатів, де було продемонстровано технічні розробки та обладнання авіаційного інституту, що застосовуються в аерокосмічній галузі, загальному машинобудуванні та повсякденному житті.
Головною метою заходу було залучення активної молоді до пізнання та розвитку літакобудування, поширення відомостей про досягнення вітчизняної науки та техніки в аерокосмічній галузі.
Серед аудиторії заходу були родини з дітьми, молодь, студенти, абітурієнти та школярі.
Наповнення локацій включало габаритні експонати, зокрема масштабні динамічноподібні моделі літаків, прилади віртуальної реальності, голографічні дисплеї, авіаційні симулятори, Lego-роботів та багато інших.
Виставку відвідали 11 вихованців та 4 педагоги Комунального закладу «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради», які отримали сувенірну продукцію, як-от: футболки, буклети, браслети, ручки, брелоки та інше.