Про участь вихованців КЗ «Харківська обласна МАН» у І Всеукраїнській олімпіаді з креативності «Destination Imagination»

З 22 по 24 березня у
м. Києві відбулась
І Всеукраїнська олімпіада з креативності «Destination Imagination», у якій взяли участь близько 200 учасників, а це 30 команд, що приїхали змагатися між собою у творчих рішеннях, застосовуючи усі навички XXI століття.

Ця міжнародна освітня програма з креативності – найбільша у світі, була започаткована в США. Олімпіада охоплює 42 країни на 6 континентах, понад 200 000 учасників, 38 000 волонтерів з цілого світу та 1,5 мільйона випускників.

Програма «Destination Imagination» спрямована на підготовку учнів до професійних викликів ХХІ століття, виховання майбутнього покоління новаторів та лідерів, формування у них навичок самостійності й відповідальності, розвитку креативного та критичного мислення.

В олімпіаді взяли участь 5 вихованців Комунального закладу «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради»: Буцький Кирил, Семенченко Олександр, Пришибськой Костянтин, Гришко Семен, Ліневич Антон, учні Харківської гімназії № 82 Харківської міської ради Харківської області, й тренери команди: Рижкова Ірина Олександрівна та
Захарян Лаура Тельманівна.

За умовами змагань команди мали підготувати два виклики – Командний та Миттєвий. Команда КЗ «Харківська обласна МАН» виконала основні завдання обох викликів та творчо презентувала своє рішення перед міжнародними Експертами. Додатковий миттєвий виклик вихованці виконали разом із «Командою-близнюком» з м. Києва. Учасники з цікавістю брали участь у різноманітних майстер-класах, флеш-мобах та батлах.

За результатами участі в олімпіаді всі учасники отримали сертифікати.