Про участь вихованців КЗ «Харківська обласна МАН» у підсумковому форумі ІІ туру Обласного конкурсу наукових робіт «Розвиток сучасного підприємництва»

18 квітня 2019 року на базі Харківського національного університету міського господарства
імені О.М. Бекетова відбувся підсумковий форум ІІ туру Обласного конкурсу наукових робіт учнів 9-11 класів загальноосвітніх, професійних та вищих навчальних закладів
І-ІІ рівнів акредитації «Розвиток сучасного підприємництва».

Конкурс проводився з метою активізації наукової роботи учнів як найважливішої складової виховання та формування фахівців нового типу, залучення молодих дослідників до участі у науково-дослідницькій діяльності.

Загалом у конкурсі взяли участь 3 вихованці Комунального закладу «Харківська обласна Мала академія наук», а Полуляхова Дар’я, вихованка гуртка «Наукові дослідження в економіці» (керівник гуртка Боровик М.В.) з темою дослідження «Соціальне підприємництво у забезпеченні сталого розвитку суспільства» увійшла до дев’яти запрошених до виступу під час підсумкового форуму.

За підсумками відкритого захисту роботи Дар’я посіла ІІІ місце, отримала сертифікат, грошову премію та подарунок від спонсора заходу.