Про участь в осінній сесії наукової екологічної школи Національного авіаційного університету

25 жовтня 2019 року вихованці гуртків наукових відділень наук про Землю, хімії та біології, екології та аграрних наук стали учасниками осінньої сесії наукової екологічної школи Національного авіаційного університету в місті Києві.

Юні науковці відвідали Навчальний ангар Національного авіаційного університету, ознайомилися з експонатами, що ілюструють історію розвитку авіації України. Стали учасниками інтерактивної лекції «Глобальні екологічні проблеми сучасності», захопливого майстер-класу «Демонстраційний хімічний експеримент» від викладачів хімії та хімічних технологій, прослухали відкриту наукову доповідь «Космічне сміття: виклики сучасності», відвідали навчальні екскурсії до лабораторії екобезпеки та хімічних технологій.

У ході презентації програми Національного авіаційного університету «Обдарована особистість» учасники наукової екологічної школи обговорили нові напрями сучасних досліджень та векторів розвитку молодої науки, отримали яскраві враження, гарний настрій і впевненість, що наука – це не тільки перспективно, а й дуже цікаво!