Про участь у Всеукраїнському семінарі-практикумі для координаторів конкурсів «МАН-Юніор Ерудит» та «МАН-Юніор Дослідник»


14 вересня 2022 року в режимі онлайн відбулася нарада координаційної ради Всеукраїнського відкритого інтерактивного конкурсу «МАН-Юніор Ерудит» для педагогічних працівників обласних малих академій наук учнівської молоді – координаторів конкурсів «МАН-Юніор Ерудит» та «МАН-Юніор Дослідник». У роботі семінару-практикуму взяла участь Литвиненко Неля Михайлівна, методист відділу дослідницько-експериментальної діяльності.
На нараді обговорювалися питання організації та проведення конкурсу «МАН-Юніор Ерудит» у 2022/2023 навчальному році в умовах воєнного часу.
За результатами обговорення були прийняті рішення про встановлення термінів реєстрації заявок для участі в конкурсі з 20 вересня 2022 р. по 31 жовтня 2022 р. з можливістю продовження термінів реєстрації з урахуванням особливостей обстановки на місцях; проведення реєстрації в електронному форматі на сайті https://quiz.man-junior.org.ua; проведення конкурсу використовуючи тестові завдання в електронному вигляді, скасувавши «паперову» форму і пересилання тестових завдань поштою; встановлені терміни проведення конкурсу «МАН-Юніор Ерудит» з 12 по 21 грудня 2022 року з можливістю продовження термінів проведення конкурсу, враховуючи особливості обставин.