Про участь у Всеукраїнському семінарі-практикумі для координаторів конкурсів «МАН-Юніор Ерудит» та «МАН-Юніор Дослідник»

З 6 по 8 жовтня 2023 року в режимі онлайн відбувся семінар-практикум педагогічних працівників обласних малих академій наук учнівської молоді – координаторів конкурсів «МАН-Юніор Ерудит» та «МАН-Юніор Дослідник» за темою «Розвиток дослідницьких здібностей учнів засобами інтерактивних конкурсів на засадах STEAM-освіти в умовах воєнного часу».
У роботі семінару-практикуму взяла участь Литвиненко Неля Михайлівна, методист відділу дослідницько-експериментальної діяльності.
Під час роботи семінару було розглянуто особливості змісту тестових завдань конкурсу «МАН-Юніор Ерудит» у 2023/2024 навчальному році.
Учасники семінару поділилися досвідом роботи з залучення та підготовки учнівської молоді до участі у конкурсах «МАН-Юніор Ерудит» і «МАН-Юніор Дослідник».
За результатами семінару-практикуму було проведено круглий стіл «Перспективи і проблеми організації та проведення інтерактивних конкурсів «МАН-Юніор Ерудит» і «МАН-Юніор Дослідник» в умовах воєнного часу.