Про участь у Всеукраїнському семінарі-практикумі

07 та 08 вересня 2021 року Національним центром «Мала академії наук України» в онлайн форматі було проведено Всеукраїнський семінар-практикум для педагогів за темою «Методологічна складова для побудови сталого розвитку обласних та регіональних секцій «Кримськотатарська гуманітаристика»».
У роботі семінару взяли участь понад 30 педагогів обласних Малих академій наук – методистів відділення «Літературознавство, фольклористика та мистецтвознавство», керівників гуртків «Кримськотатарська гуманітаристика» та педагогічних працівників закладів позашкільної освіти.
Комунальний заклад «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» в семінарі-практикумі представляла Букій Анна Анатоліївна, методист наукового відділення «Літературознавство, фольклористика та мистецтвознавство», кураторка секції «Кримськотатарська гуманітаристика».
Під час семінару було проведено інформативно-ознайомчу сесію з розвитку напряму «Кримськотатарська гуманітаристика». У другому розділі семінару-практикуму відбувся нетворкінг. Колеги з обласних територіальних відділень поділилися досвідом роботи в секції та своїми науковими напрацюваннями.
Учасники семінару-практикуму відзначені листами подяки.