Про участь у Міжнародній школі з культурної дипломатії

З 14 вересня по 5 жовтня 2021 року лабораторія з розвитку критичного мислення Національного центру «Мала академія наук України» в дистанційному режимі провела «Міжнародну Школу з культурної дипломатії».
У школі взяли участь вихованці гуртка «Педагогіка» Комунального закладу «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» (керівник гуртка Бєляєва К.Ю.) Іванчіхіна Крістіна та Федорченко Єгор, учні 8 класу Комунального закладу «Безлюдівський юридичний ліцей імені Героя Радянського Союзу І.Я. Підкопая Безлюдівської селищної ради».
Учасники школи ознайомилися з основами культурної дипломатії, збагатили власні знання з української культури, вдосконалили навички міжособистісної успішної комунікації, розвинули навички критичного та креативного мислення. У програмі школи, окрім прослуховування цікавих інтерактивних лекцій, вихованці мали змогу співпрацювати в командах, воркшопах, арт-сесіях.
У результаті роботи учасники школи отримали сертифікати, а також взяли участь у конкурсі статей «Українські бренди в глобальні тренди», де описали бренди свого селища та опублікували роботу англійською та українською мовами на сайті global-ukraine.org, який читає міжнародна спільнота та отримали за свої статті дипломи.
Бажаємо майбутнім культурологам і дипломатам наснаги та подальшої плідної праці з популяризації брендів своєї місцевості, розвитку талантів, необхідних юним науковцям Харківщини.