Про участь у семінарі-практикумі керівників обласних малих академій наук учнівської молоді

З 12 по 15 червня 2018 року на базі Академії творчого вчителя та Центру науки «Коперник» (м. Варшава, Республіка Польща) відбувся семінар-практикум керівників обласних Малих Академій Наук учнівської молоді за темою «Інноваційні методи і технології навчання – польська педагогічна практика», у роботі якого взяла участь директор КЗ «Харківська обласна МАН»
В.Ю. Луніна.

Під час семінару було висвітлено актуальні питання діяльності Малої академії наук України, презентовано досвід польських колег щодо роботи з дітьми в галузі наукової освіти та Міжнародну освітню програму Destination Imagination (Міжнародна олімпіада креативності).

Учасники семінару відвідали освітні заклади м. Отвоцьк, ознайомилися з роботою лабораторій Центру науки «Коперник», зустрілися з командою Destination Imagination з Варшави. Освітяни висловили захоплення сучасними педагогічними методиками розвитку творчої особистості, презентованими польськими педагогами, та у перспективному плані заходів окреслили для себе коло завдань на наступний навчальний рік, зокрема –підготовку учнів до Міжнародної олімпіади креативності.